Introductie nieuw redactielid TNN: Lisa Gelijns

Auteur: Lisa Gelijns ● lisa.gelijns@mail.com

LGOngeveer drie maanden geleden werd mij voorgesteld om me aan te melden als redactielid bij TestNet en ik dacht gelijk ‘Ja, dat ga ik proberen’. Ik vond het dan ook erg leuk toen ik te horen kreeg dat ik één van de nieuwe leden was. Het geeft me de kans om mijn netwerk uit te breiden en dit netwerk vervolgens weer in te zetten om mooie artikelen en andere bijdragen te verzamelen voor TestNetNieuws.

Wie ben ik?
Mijn naam is Lisa Gelijns. Ik kom uit het oosten van het land en heb me gesettled in Vleuten. Meer dan vijftien jaar geleden ben ik omgeschoold tot mainframetester en via allerlei opdrachten, met name in de detachering, ben ik met verschillende bedrijfsculturen, tooling en werkmethoden in aanraking gekomen.
Mijn hobby’s zijn hardlopen (mijn max is nu de halve marathon), lezen, moderne kunst en reizen. De leukste reizen vind ik safari’s, waar we op zoek gaan naar wilde dieren.
Mijn interesses zijn vrij breed. Belangstelling voor onderwerpen als rendementsdenken, kwaliteit van het testen, verwachtingsmanagement, bronomgevingen, een mooi scriptje bouwen en nog veel meer.

Wat ik wil toevoegen?
Mijn voorstel is om mensen live te interviewen, bijvoorbeeld met sprekers van TestNet-evenementen en leden van TestNet. Veel mensen hebben een bijdrage, maar het schrijven van een artikel kan veel tijd in beslag nemen. Ik verwacht dat een interview, zeker in de vorm van streaming media, kan bijdragen aan de toegankelijkheid van deze informatie. Daarnaast is er een nieuwe rubriek in de maak, met de werktitel ‘Leestips’, waaraan ik een bijdrage ga leveren.
De rubriek ‘Wat is jouw leukste / ergste testervaring?’ valt sinds kort onder mijn redactie.
Pas geleden heb ik kennis gemaakt met de redactieleden en dat heeft me alleen maar enthousiaster gemaakt.

Ik wens jullie veel leesplezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *